286695298_445115484101434_6475602783610632401_n

Participare la Congresul Avocaților

Congresul Avocaților reprezintă forul suprem al avocaturii din România. Ca și profesie liberală, avocatura a stat și va sta la baza construcției unei societăți sănătoase, bazată pe statul de drept, fiind unul dintre garanții justiției.
Ca de fiecare dată, a fost o onoare sa fiu împreună cu colegii avocați din toată țara la acest important eveniment la care printre invitații, colegi parlamentari, au participat reprezentanți ai celor mai importante instituții ale sistemului judiciar românesc, Ministrul Justiției Domnul Catalin Predoiu, Președintele Înaltei Curți de Casație și Justiție Doamna Judecător Corina Alina Corbu, Procurorul General al Înalta Curte de Casație și Justiție, Doamna Gabriela Scutea, Președintele Uniunii Naționale a Executorilor Judecătorești, Domnul Dragoș Teodor Ivanovici, Președintele Uniunea Profesiilor Liberale UPLR, Domnul Gheorghe Ialomiţianu.
În discursul purtat, am subliniat necesitatea specializării continue a avocaților pentru a veni in întâmpinarea fenomenelor ce încearcă societatea contemporană precum și conștientizarea rolului fiecăruia dintre noi în vederea construirii unei lumi mai bune. Putem privi vremurile actuale ca fiind oportunități de renegociere a resurselor și construire a viitorului pe fundamente mai solide decât până acum. Respectarea drepturilor fiecăruia dintre noi nu este o opțiune, iar pacea se construiește pas cu pas prin eforturi zilnice.

Comments are closed.